IDEI DE CADOURI:

Seturi de cadouri pentru barbati – Idei de cadouri pentru el: fiu, iubit, tata, sot, bunic

Idei de cadouri din acest articol:

Seturi de cadouri pentru barbati - Accesorii din piele si din imitatie din piele

Seturi Accesorii pentru Bauturi

Seturi de cadouri pentru barbati - Parfumuri si cosmetice pentru barbati

Set Cadou - Ceasuri barbatesti

Seturi cadou pentru barbati - Seturi Office - Pentru birou - Accesorii birou

Accesoriile pentru birou precum si produsele legate de activitatea de tip office, pot consitui o buna idee de cadou pentru un barbat care activeaza in domeniul office.

In plus, seturile de cadouri accesorii ale activitatii de birou se gasesc in diverse combinatii, de la cele mai simple si mai ieftine pana la altele mult mai compleze, de o mai buna calitate si totodata mai scumpe.

Astfel poti alege cadoul si in functie de bugetul de care dispui si de relatia pe care o ai cu persoana careia ii faci cadoul.

Seturi office - Instrumente de scris

Sunt cele mai simple seturi de cadou pentru birou, potrivite bugetelor mai scazute.

Buget aproximativ:  50 – 100 RON

Seturi office de dimensiuni mici

Sunt seturi de cadou pentru birou ce contin in general doua sau maxim trei piese. Avantajul acestor seturi il reprezinta faptul ca sunt un cadou elegant, insa cu buget relativ scazut.

Buget aproximativ:  50 – 100 – 150 RON

Atat seturile de instrumente de scris cat si seturile cadou office de dimensiuni mici nu reprezinta un cadou sofisticat, insa sunt foarte potrivite pentru anumite persoane si pentru anumite ocazii:

Cadoul potrivit pentru: coleg, colaborator de afaceri, prieten (amic, cunostinta), barbat care lucreaza in birou sau in domeniul vanzarilor.
Varsta potrivita cadoului: barbati de toate varstele
Ocazia potrivita cadoului: ziua onomastica (aniversarea numelui de sfant), zi de nastere, evenimente legate de munca, Secret Santa

Seturi office cu buget mediu - Accesorii de birou

Sunt seturi de cadou pentru birou complexe ce contin in general sase sau sapte piese cu diferite functionalitati.
Piesele difera de la un set la altul, insa in general este vorba despre: mapa de birou, suport instrumente de scris, tavita documente, deschizator plicuri, suport cub de hartie etc.

Buget aproximativ:  200 – 350 RON

Reprezinta un cadou mai sofisticat, potrivit pentru persoane sau ocazii mai speciale:
Cadoul potrivit pentru: partener de afaceri, coleg de birou apropiat, prieten, barbat care lucreaza in birou.
Varsta potrivita cadoului: barbati maturi, barbati mai in varsta (inca activi in domeniul muncii de birou)
Ocazia potrivita cadoului: ziua onomastica (aniversarea numelui de sfant), zi de nastere, evenimente mai speciale legate de munca, promovare in cariera.

Seturi office cu buget ridicat, generos

Sunt de asemenea seturi de cadou pentru birou complexe ce contin sapte piese sau mai multe, fiecare cu propria functionalitate.
Piesele difera de la un set la altul, si sunt similare cu cele de la categoria anterioara: mapa de birou, suport instrumente de scris, tavita documente, deschizator plicuri, suport cub de hartie etc.
Calitatea materialelor din cae piesele sunt alcatuite, precum si executia lor sunt insa mult mai inalte calitativ decat la cele din categoria cu buget mediu.

Buget aproximativ:  peste 350 RON

Reprezinta un cadou sofisticat, potrivit pentru persoane sau ocazii mai speciale:

Cadoul potrivit pentru: partener de afaceri, prieten bun, tata (parinte), barbat care lucreaza in birou sau care are propriul birou acasa, coleg de birou (poate fi un cadou la care contribuie mai multe persoane)
Varsta potrivita cadoului: barbati maturi, barbati mai in varsta (inca activi in domeniul muncii de birou)
Ocazia potrivita cadoului: ziua onomastica (aniversarea numelui de sfant), zi de nastere, evenimente mai speciale legate de munca sau de familie, promovare in cariera.

Seturi cadou pentru barbati - Seturi accesorii, ustensile gratar

Cadoul potrivit pentru: barbat iubitor de iesiri in natura (la gratar, la iarba verde), barbat pasionat de gratar sau de bucatarie, prieten, frate, tata, bunic (activ)
Varsta potrivita cadoului: barbati de toate varstele
Ocazia potrivita cadoului: ziua onomastica (aniversarea numelui de sfant), zi de nastere, evenimente din viata de familie, cadou de casa noua – mai ales de mutare de la apartament la curte.

Variantele de pret sunt intre sub 100 RON si pana la 400 RON. Diferenta de pret o fac urmatoarele aspecte: numarul de piese din set, materialul din care sunt confectionate (maner de lemn sau integral din inox) precum si calitatea inoxului.

Formele de prezentare sunt de la cele mai simple (husa de panza) pana la cele mai sofisticate si elegante (geanta de aluminiu).

Aveti libertatea de a alege setul de accesorii – ustensile pentru gratar in functie de bugetul disponibil, relatia cu persoana care il primeste si importanta ocaziei cu care il oferiti.

Seturi accesorii, ustensile gratar buget minim

Seturi accesorii, ustensile gratar din inox in geanta de aluminiu

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acordul tau explicit in legatura cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui site pe care ii regaseti aici: Conditii – Cookies – Confidentialitate