IDEI DE CADOURI:

Trandafirii criogenati, nemuritori – un cadou deosebit (trandafiri criogenati in cupola de sticla, aranjamente si cutii cu trandafiri criogenati, preturi si detalii)

Trandafirii criogenati sunt trandafiri naturali conservati printr-un proces special de uscare in conditii de frig extrem (sublimare la temperaturi de minus 25 – 30 C). Prin criogenare trandafirii isi pastreaza neschimbate atat forma petalelor cat si culoarea, iar deoarece apa este scoasa integral, ei nu se mai ofilesc, ramanand cu un aspect impecabil foarte mult timp. In cazul in care sunt protejati de o cupola de sticla ei pot ramane intacti chiar si pana la 20 – 25 de ani. Din acest motiv trandafirii criogenati mai sunt denumiti si trandafiri nemuritori.

Multi dintre noi am incercat sa pastram un anumit trandafir oferit de cineva drag noua prin presarea lui intr-o carte, sperand astfel sa avem amintirea momentului in care ne-a fost oferit pentru cat mai multa vreme. Din pacate insa, prin presare nu putem impiedica intru totul ofilirea, iar florile astfel pastrate devin casante, faramitandu-se usor.

Este de aceea lesne de inteles de ce trandafirii criogenati sunt un cadou atat de special si de apreciat. Ei raman in forma lor naturala pentru foarte multi ani, pastrand totodata vie amintirea ocaziei cu care ne-au fost oferiti.

Preturile trandafirilor criogenati Exista si trandafiri criogenati ieftini?

Pretul pentru un singur fir de trandafir criogenat poate varia in limite destul de largi, fiind in general cuprins intre 100 RON si 250 RON in functie de forma de prezentare (aranjamentul mai mult sau mai putin sofisticat) si de magazinul online de unde-l achizitionezi.

Asadar, raspunsul la intrebarea daca exista si trandafiri criogenati ieftini este acela ca depinde pentru fiecare persoana ce inseamnatate are cuvantul “ieftin”. Tot ce putem sa spunem cu siguranta este ca preturile pentru cei mai ieftini trandafiri criogenati sunt in jur de 100 RON, pentru aranjamente dintr-un singur trandafir criogenat.

Preturi mai ridicate il au aranjamentele de trei sau mai multi trandafiri criogenati.

Astfel, pentru un aranjament cu 3 trandafiri criogenati pretul este cuprins de cele mai multe ori intre 250 RON si poate urca pana la 350 RON. Ocazional se pot gasi si oferte cu preturi mai mici (pentru oferte speciale) sau mai mari (pentru aranjamente deosebite), insa in general preturile se incadreaza in gama 250 – 350 RON, asa cum am mai zis.

Buchetele din trandafiri criogenati, cosurile cu trandafiri criogenati dar mai ales cutiile cu trandafiri criogenati au preturile cele mai ridicate. Gama de pret incepe de la un minim de 300 RON si poate ajunge pana la 1500 RON sau chiar si mai mult.

In acest caz preturile difera in primul rand in functie de numarul de fire de trandafiri criogenati din aranjament, dar si in functie de calitatea si de designul aranjamentului.

Ce tipuri de trandafiri criogenati putem comanda online cu livrare atat in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Pitesti, Constanta cat si in toate celelalte orase din tara, in randurile urmatoare:

Trandafiri criogenati in cupola de sticla

Multe persoane prefera sa achizitioneze trandafiri criogenati in cupola de sticla deoarece sunt mai bine protejati de praf si umezeala. Singura intretinere a lor o reprezinta in acest caz stergerea de praf a cupolei de sticla si astfel scade foarte mult si riscul de deteriorare.

Se spune ca un trandafir criogenat tinut in cupola de sticla poate sa reziste si pana la 20 – 25 de ani, si tocmai de aceea sunt numiti si “trandafiri nemuritori”.

Ca si recomandare, se prefera alegerea unei cupole de sticla care sa nu fie lipita de postament, doarece in cazul unei cupole lipite poate aparea in timp condensul care va deteriora mai repede trandafirul.

Cei mai ieftini trandafiri criogenati

Trandafirii criogenati cei mai ieftini sunt in general cei care nu au tuplina. Ei sunt totodata preferati si de persoanele care adopta un stil minimalist.

Trandafirii criogenati fara tuplina se gasesc insa si in aranjamente mai sofisticate. Evident, in aceste cazuri preturile aferente sunt mai ridicate.

Trandafiri criogenati cu tulpina in cupola de sticla

Atunci cand sunt inclusi in aranjamente florale, trandafirii criogenati sunt inca mai spectaculosi, iar cadoul inca mai deosebit.

Toate aceste aranjamente florale au livrarea gratuita si pot fi livrate atat in Bucuresti cat si in alte orase precum Cluj, Iasi, Brasov, Pitesti, Constanta. Practic pot fi livrate in orice localitate din tara si nu numai.

Aranjamente cu trandafiri criogenati

Atunci cand sunt inclusi in aranjamente florale, trandafirii criogenati sunt inca mai spectaculosi, iar cadoul inca mai deosebit.

Aranjamente cu un singur trandafir criogenat

Aranjamente in cupola de sticla din trei trandafiri criogenati

Aranjamente in cupola de sticla cu mai multi trandafiri criogenati

Inca si mai spectaculoase sunt aranjamentele din mai multi trandafiri criogenati.

Cu cat numarul de trandafiri din aranjament creste si cu cat aranjamentul este mai sofisticat, cu atat prerurile sunt mai ridicate.

Iti prezentam mai jos tre exemple de aranjamente din cate 5 trandafiri criogenati, iar apoi un superb aranjament de lux  in forma de inima, cu un numar foarte mare de trandafiri insa si cu un pret pe masura (sincer, nu-i pentru cei slabi de inima).

Trandafiri criogenati in cutie

Cutiile sunt poate una dintre cele mai elegante forme de prezentare pentru trandafiri, atat pentru cei proaspeti cat si pentru cei criogenati.

Trandafirii prezentati in cutie denota lux si rafinament.

Trandafiri criogenati albastri

Trandafirul criogenat albastru este un cadou cu o nota de neobisnuit, de cadou iesit din comun si de aceea, in ultima vreme, destul de apreciat.

Nuantele in care se gasesc trandafirii criogenati albastri sunt diferite. Ele variaza intre albastrul deschis cristalin, albastrul cu tenta violet (culoarea lavandei) si nuantele de albastru intens.

Trandafiri albastri criogenati in cupola de sticla

Aranjamente din trandafiri albastri criogenati

Trandafiri criogenati negri

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acordul tau explicit in legatura cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui site pe care ii regaseti aici: Conditii – Cookies – Confidentialitate